Newsy

Jakie będzie jutro? czyli raport roczny Audi 2013

– Innowacje w Audi: sekcja raportu koncentrująca się na przyszłości.
– Axel Strotbek, członek zarządu Audi AG ds. finansów, mówi: „Nasz nowy raport roczny pokazuje, co tak naprawdę interesuje nasze społeczeństwo, jakie pomysły chcemy wykorzystać do kształtowania jutra oraz to, co sprawia nam przyjemność.”
– Multimedialne wydawnictwo z zastosowaniem rozszerzonej rzeczywistości
Ingolstadt, 11 marca 2014 r. Noszący tytuł „Jakie będzie jutro?” raport roczny Audi za rok 2013 koncentruje się na przyszłości, ale ujawnia również czym cztery pierścienie interesują się dziś. Jeden z rozdziałów umożliwia interesujące spojrzenie na świat Audi, a nowo zaprojektowana sekcja finansowa dokumentuje gospodarczy rozwój Grupy Audi w ostatnim roku.
„Nasz nowy raport roczny pokazuje to, co interesuje nasze społeczeństwo, jakie pomysły chcemy wykorzystać do kształtowania jutra i jakie rzeczy sprawiają nam przyjemność.” – wyjaśnił Axel Strotbek, członek zarządu ds. finansów i organizacji Audi AG. „W trzech rozdziałach („myśl”, „działaj” i „graj”) przyglądamy się tym ekscytującym kwestiom z bardzo rożnych perspektyw.”

W rozmowie z trenerem FC Bayern, Pep’em Guardiolą, Rupert Stadler, prezes zarządu Audi AG, omawia przemyślenia związane ze zwycięstwami i porażkami, odwagą i motywacją w sporcie i w biznesie. Z kolei pilot Nicole Zdebel, siada do wygodnego, testowego Audi A6 Avant i pozwala, by system zdalnego prowadzenia zajął się przejazdem z lotniska w Monachium do centrum miasta. To jeden z innowacyjnych kroków w przyszłość, opisany w artykule dotyczącym inicjatywy Audi Urban Future i przenoszący czytelników w rok 2030.

au140192_small

SP0217 ZANOX-BANNERS-2017500-5002 Image Banner 500 x 500